Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Безвідсотковий кредит на енергетичне обладнання

Український уряд запускає безвідсоткові кредити для домогосподарств на енергетичне обладнання.

З 20 липня в Україні запрацювала урядова програма пільгового кредитування для приватних домогосподарств. Власники будинків можуть отримати кредити під 0% для закупівлі обладнання і встановлення сонячних панелей, систем накопичення енергії та вітрових установок. Програма передбачає компенсацію відсоткової ставки державою впродовж 10 років, а максимальна сума кредиту становить 480 тисяч гривень.

В перший день роботи програми українські банки вже почали видавати кредити. Серед банків, що беруть участь у програмі: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”, АТ “ОЩАДБАНК”, АБ “УКРГАЗБАНК”, АТ “СЕНС БАНК”, АТ “КБ “ГЛОБУС”. При цьому не варто забувати, що вони також пропонують кредити не лише для приватних осіб, але й для мікро-, середнього бізнесу та великих корпорацій.

Компанія Alteco активно підтримує своїх клієнтів у вирішенні кредитних питань при будівництві сонячних електростанцій. Ми допомагаємо з оформленням безвідсоткових кредитів, що робить процес переходу на відновлювані джерела енергії ще доступнішим. Разом ми прагнемо створити енергонезалежне майбутнє для України.

Гібридна сонячна електростанція під ключ від Alteco