Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Компанія Alteco завершила будівництво дахової СЕС для туристичного комплексу в Закарпатській області

Команда Alteco побудувала дахову сонячну електростанцію «Кришталеве» потужністю 200 кВт для власного споживання електроенергії туристичного комплексу в Закарпатській області.

Замовником виступив ТОВ «Санаторій «Кришталеве Джерело», генеральним проектувальником та підрядником – українська компанія ТОВ «Альтеко Груп».

Кришталеве 2

Станція побудована на даху господарської бази будівлі туристичного комплексу. Потужність сонячного поля досягає 201 кВт, що дозволить отримати генерацію до 191 тис. кВт*год електроенергії на рік. При проектуванні та будівництві СЕС було застосовано одне з кращих обладнань світових брендів (сонячні панелі Ja Solar, інвертор Huawei), а також українські металоконструкції високої якості, що дозволило істотно знизити вартість об’єкта. В результаті СЕС «Кришталеве» введена в експлуатацію та вже приносить свої перші плоди.

Команда Alteco, маючи багаторічний досвід, відповідально та з професіоналізмом ставиться до виконання будь-якого свого завдання, а також знаходить індивідуальний підхід до кожного Замовника.

Більш детальну інформацію про даний об’єкт і фото можна отримати, перейшовши за посиланням: https://alteco.in.ua/ua/pro-nas/nashi-obiekty/obiekty-soniachnoi-enerhetyky/578-soniachna-elektrostantsia-kryshtaleve-578