Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

НАША ПОЗИЦІЯ ЩОДО ВІЙНИ РОСІЇ ПРОТИ УКРАЇНИ

AltecoGroup 1

Рано вранці 24 лютого 2022 року в нашій державі сталося те, чого ніхто не очікував та до останнього не вірив – Російська Федерація здійснила невиправданий та зухвалий напад на нашу країну. Це стало шоком для всього українського народу та нашої держави в цілому. Ніхто із нас, українців, ніколи не хотів, не хоче і не буде хотіти війни, ми всі прагнемо жити у вільній та мирній країні – Україні.

Наша позиція щодо війни Росії проти України

Друзі!

Рано вранці 24 лютого 2022 року в нашій державі сталося те, чого ніхто не очікував та до останнього не вірив – Російська Федерація здійснила невиправданий та зухвалий напад на нашу країну. Це стало шоком для всього українського народу та нашої держави в цілому. Ніхто із нас, українців, ніколи не хотів, не хоче і не буде хотіти війни, ми всі прагнемо жити у вільній та мирній країні – Україні. Але нам довелося зібратися з силами, подолати страх та біль і стати на захист нашої держави. Це лихо допомогло нам стати ще більш згуртованими, доброзичливими та милосердними. Вся країна бореться за нашу свободу та суверенітет: від дітей до людей похилого віку, від чоловіків до жінок, від селян до айтішників. Дякуємо кожному, хто виборює наше право на існування як незалежної країни, кожному, хто волонтерить, хто допомагає грошима, хто висвітлює події у ЗМІ, кожному, хто робить свою справу – ту, яку він краще всього вміє.

Російська агресія проти України не дає нашій компанії «Альтеко Груп» повноцінно працювати. Тому не зважаючи на звернення до українців Президента України Володимира Зеленського із закликами за можливості не зупиняти свій бізнес та продовжувати працювати за спрощеною системою оподаткування, ми змушені тимчасово призупинити свою діяльність на невизначений термін. Маємо надію, що наша перемога буде дуже скоро, адже правда за нами, а весь світ від Америки до Європи, від Австралії до Японії на нашому боці.

Слава Україні!

З повагою,

Команда «Альтеко Груп»

AltecoGroup 1